Segling

Min målsättning är att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Om du vill få både skärgårds och havssegling med fri horisont så är det möjligt under en och samma dag. Båda delarna har sin charm och ger olika upplevelser så jag vill gärna att du ska få båda delarna.

Du väljer själv om du vill luta dig tillbaka och njuta av turen eller om du vill vara aktiv och hjälpa till med seglingen.

Du får en härlig heldag på sjön som börjar med frukost och genomgång av dagen ombord. Vi tittar på hur just dagens förutsättningar med vindar och väder ser ut. Efter några timmar på sjön äter vi lunch ombord, antingen för ankar i en vik eller under gång. Under eftermiddagen tar vi fika ombord några timmar innan vi angör bryggan igen.

I de flesta fallen utgår vi från Trosa, 7 mil söder om Trosa och seglar ut genom den vackra skärgården utanför och ut på öppet vatten.

Jag är alltid med ombord och ansvarar för båten. Du väljer vilka andra du vill ta med ombord. Din familj, den mindre ledningsgruppen, svensexan eller möhippan. Eller varför inte överraska någon båtintresserad på deras födelsedag med en upplevelse de med största sannolikhet har med sig hela livet.

Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som blir bra för dig!

Skymtar Gotska Sandön en dag i början av Maj

Vi närmar oss Gotska Sandön en dag i början av Maj.

Själva på Gotska Sandön i Maj

Vi ligger som enda båt på Gotskan och det är bara våra steg på stranden.

Frukost på Gotska Sandön i Maj

Frukost i sittbrunnen vid Gotska Sandön i Maj.

På väg ut på havet en morgon i Oktober

På väg ut på havet en morgon i Oktober

Låter det lockande? Prova! Kontakta mig så hittar vi tillsammans den perfekta turen för dig och ditt sällskap.